Kategorie Info Kontakt Login Košík
0

Odložená platba a platba na tři splátky

Odložená platba

Umožňuje nakoupit ihned, ale úhradu provést až o několik dnů později. Odložená platba přináší moderní alternativu pro dobírku. Pomáhá nakoupit i těm z vás, kteří třeba zrovna čekají na výplatu, ale zboží potřebují ihned. 

Nabízíme pro vás odloženou platbu prostřednictvím službyTwisto, Skip Pay (dříve mallpay) nebo Equa bank (PlatímPak).

  • Twisto Pay - možnost nakoupit ihned a platbu odložit až o 30 dnů od odeslání zboží, v případě registrace o až 45 dnů. Služba je zcela zdarma, platíte jen za objednávku. Potřebujete více informací? Twisto zákaznická podpora je Vám k dispozici každý všední den od 9:00 do 20:00 na čísle 222 70 33 33 nebo na e-mailu dotaz@twisto.cz. Více o této platbě se dozvíte zde
  • Skip Pay (dříve mallpay) - možnost nakoupit ihned a úhradu odložit až o 14 dnů. Maximální částka platby je 50.000 Kč. Schválení platby trvá několik vteřin. O úspěšném ověření informací budete informování emailem spolu s údaji k platbě.
  • PlatímPak (Equa bank) - možnost nakoupit ihned a platbu odložit až o 30 dnů a pak buď uhradit bezúročně nebo rozložit do splátek. Maximální odložená částka je 25.000 Kč. Schválení platby probíhá online v řádu vteřin. O úspěšném ověření údajů budete informování emailem spolu s informacemi k úhradě dlužné částky.

Platba na tři splátky

umožňuje nákup ihned a platbu rozložit na tři měsíční splátky prostřednictvím Twisto Nákup nebo Skip Pay Třetina. U této platební metody si můžete rozložit náklady na nákup zboží, na které byste při jiných platebních metodách museli spořit a koupi odložit. 

  • Twisto Nákup - minimální celková hodnota nákupu na třetiny je 1500 Kč, maximální hodnota se řídí obchodními podmínkami společnosti Twisto. První splárku je možné provést kartou a poté si můžete nastavit automatické stržení dalších dvou splátek, případně upozornění na jejich termín emailem nebo SMS
  • Skip Pay Třetina - minimální celková hodnota nákupu je 3.000 Kč, maximální hodnota je 15.000 Kč. První splátku je možné provést pouze kartou, nikoliv Skip kartou. Zbývající dvě třetiny se strhnou automaticky, nicméně je můžete bezplatně kdykoliv bez poplatku doplatit předčasně. 

Postup pro oba způsoby platby:

Před dokončením objednávky zvolte jako způsob platby Comgate - platba kartou

Po odeslání objednávky budete přesměrování na platební bránu Comgate viz níže, kde si vyberte požadovaný způsob platby (odložená platba nebo platba na třetiny) a dále postupujte dle pokynů na obrazovce.

 


instagram
Abychom Vám mohli v tomto eshopu nabídnout kvalitní služby a pokročilé funkce, využíváme cookies. Prohlížením tohoto webu s tímto souhlasíte. Pro více informací o cookies a jejich případném blokování navštivte článek Pravidla ochrany osobních údajů